13.3.11

1 v.
Se on kuulkaas merkkipäivä tänään. Tasan vuosi on nyt blogin parissa äherretty. Tämän kunniaksi tartuin Vähän Vinoon-blogin Suvin Craft It Forward haasteeseen (joka rantautui Koottujen Murujen kautta). Toistetaan siis tässä periaate: yksi ihminen lähettää siis ensin viidelle ihmiselle jotain käsintehtyä ja jotka lupautuvat lähettämään taas samalla tavalla jokainen viidelle ihmiselle jotain käsintehtyä. Käsintehty voi olla esimerkiksi kudottua, virkattua, piirrettyä, maalattua, keramiikkaa, valokuvaa..


Eli järjestyksessä viisi kommentoijaa saavat minulta postia kuluvan vuoden aikana ja he taas tekevät sen edelleen jne. Paljon kässää tulossa Suomen postin jaettavaksi!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oo! Paljon onnea blogille.(:

Olen osallistunut tähän jo tänä vuonna (tosin Facebookissa), ensimmäiselle ihmiselle on lähtenyt jo itsetehtyjä vaahtokarkkeja.(:

Pura

pu-ra[at]windowslive.com

June kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!

Ehdottomasti haluan osallistua tähän :) Minäkin oon osallistunut tähän Facebookin kautta, joten katsotaan, jaksanko vielä uudemman kerran blogiin laittaa.

Thilda kirjoitti...

Hienoa! Onneksi olkoon! Osallistun. :)

Marjut kirjoitti...

Mukana ollaan !

Iita kirjoitti...

Oih ihanaa! Osallistun myös!

Iloista kevättä :)

Jenni kirjoitti...

Mahtavaa, fabulous five on koossa! Laittaakaahan sähköpostilla minulle osoitteenne, niin alkaa tapahtua jossakin vaiheessa ;)

Jutta kirjoitti...

Hei, hauskaa nähdä miten haaste etenee. Ja onnea yksivuotiaalle!