2.3.11

ongelmaMuutama tunnelmapala neilikkavallankumouksen alkuajoilta. Olen unohtanut vieneeni kaksi pelargoniaa varastoon talveksi, niitä pitäis vissiin alkaa herätellä mutta kas kun varaston avain on hukassa... onko paras tapa ratkaista tilanne a) viilata munalukko auki b) katkaista munalukko megapihdeillä (+hankkia ne pihdit ensin jostain) c) tehdä pihdeillä verkkovaraston oveen aukko ja laittaa ryöstöä epäileville naapureille lappu, että myö täs vaan ite puhkaistiin reikä oveen? +viikon biisi.

6 kommenttia:

eve kirjoitti...

Toisaalta voisi rakentaa tosi pitkänokkaisen kastelukannun vedenantoon ja putken, jolla siirtää aurinkoa.

Voimatongit. Ellei lukko ole sellaista hapon- ja ydinpomminkestävää terästä (kuten meillä yhdessä työkaluarkussa, avain muuten kadoksissa...).

Onnea murtokeikalle!

Jutta kirjoitti...

Empä osaa ongelmanratkaisussa auttaa... Mutta ihanat pikku "kukkaset" olet tehnyt :)

Thilda kirjoitti...

Onpa pitkästä aikaa ennalta tuntematon blogi jossa viihdyn todella! Voi mitä inspiksiä. :)

Jenni kirjoitti...

Eve: aion käynnistää avaimen etsintä operaation viikonloppuna mutta voi olla että pitää alkaa suunnitella tätä pitkänokkaista kannua kuitenkin...!

Jutta: Kiitos, kukat eivät oikein ole tahtoneet löytää paikkaansa, iskin ne nyt tuohon

Thilda: Kiva! Toivottovasti inspaa jatkossakin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kerropa, upean blogin pitäjä, mitä pelargonioille tulisi tehdä? Mulla olisi myös niitä kellarissa kolme ja ihavenoidea mitä niille tulee tehdä..
t. viherpeukalo (NOT)

Jenni kirjoitti...

Viherpeukalo: nyt kyllä kysyt neuvoa väärältä ihmiseltä, viherpeukalo en ole minäkään! Ja ekan kerran pelargoniat talvehtimassa. Ei kai niille muuta tarvi, kuin ottaa valoon ja alkaa kastella hiljakseen. Omani ovat varmaan kuihtuneet, koska niille olisi ehkä pitänyt antaa loraus vettä talven aikana. Raportoin kunhan tämä varaston avaaminen ratkeaa!