19.3.11

Viikon paljastusNo sänkyhän sieltä tuli. Aika oli kypsä jättää hyvästit 15 v vanhalle halpis-runkopatjalle, jonka jouset pongahteli keskellä yötä ja joka nitisi hengityksen tahtiin, jos oli väärässä asennossa. Kun sitten huuto.netissä (josta en ikinä löydä mitään) tuli vastaan lähes käyttämätön futon rungolla, jota olin salaa himoinnut, asia oli selvä. Se, onko meistä futon-patjan rullaajiksi, jää nähtäväksi.

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hieno ostos! Meilläkin on futon nyt testauksessa, ei edes mitenkään vähän käytetty, vaan sisareni paljon käytetty. Voi miten on selkä ollut onnellinen!

eve kirjoitti...

Vau, runko on ainakin huippuhieno! Kauniita unia! :)

eve kirjoitti...

Äh, piti vielä kysyä, että mites sun pelargoniat?

June kirjoitti...

Upea runko!! Ai että, tollaisen minäkin huolisin. Tällä hetkellä nukun parvella, ja kuukauden verran on mullakin ollut käytössä futon - ei valittamista :)

Jenni kirjoitti...

Susanna: Katsotaan miten meidän käy, aika kovalla patjalla ollaan pärjätty tähänkin saakka.

eve: Pelargonia-asia taitaa päättyä tragediaan. Kävin varaston oven takana huokailemassa, että tuossa ne on mutta miten päästä niitten luokse. Tällä hetkellä paras vaihtoehto taitaa olla ruuvata saranat irti. Voi jessus...

bubble: Joo, ei tätä voinut jättää ottamatta! Futoneista kyllä kuulee paljon kehuja, toivottavasti toimii meikäläisilläkin.