5.9.10

Ympyrä poikineen
Osallistun jälleen haasteeseen. Tekstileimasimet ovat suosikkeja sen takia, että niiden avulla pystyy yleensä puhaltamaan jotain henkeä ankeimpaankin tuotokseen. Kylkiäisenä mainittakoon uusi ostos, jossa on suosikin aineksia. Siskon Fiskars-ympyräleikkurin kokeilemisen jälkeen oma piti saada. Joka kodin olennaisinta tarpeistoa. Ympyröiden rouskuttelussa on jotain vangitsevaa. Haluaisin liimata jonkun ison pinnan täyteen noita.

5 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Enpä ole tiennytkään että tuollaisia ympyräleikkureitakin on olemassa :D Varsin suurikokoisen näköisiä.

Kristina kirjoitti...

Hei Jenni,

Olen seurannut blogiasi nyt jonkin aikaa ja pidän siitä todella paljon... ehkä eniten.

Minullakin on tuo reijäntekokone. Olen tehnyt vanhoista tapeteista, valokuvista ja lehtileikkeistä sellaisia ketjuja. Liimannut nyörin kahden palan väliin. Kivoja ovat.

Hietzu, kokoja on muistaakseni kaksi. Ja sitten on sydämiä, tähtiä ja ainakin neliöitä. Maksoin omasta isommasta ympyrästäni noin 15 euroa Sinellistä. Oli joku tarjous.

Sinun tekemäsi taulu on ihana ja olet niin kekseliäs. Kaikista eniten pidän siitä purkkijutusta.

Voi hyvin,
toivoo Kristina

minde kirjoitti...

Tyylikästä!

Jutta kirjoitti...

Hei, tulin tänne kyselemään, että mistä tuollaisia leikkureita saa. Paikallisesta Sinooperista kun ei enää saa Fiskarsin leikkureita. Mutta näköjään tuli jo vastauskin, Sinellin sivuilla oli vaikka minkälaisia :)

Jenni kirjoitti...

Hietzu: nuo ei ole itseasiassa kovinkaan suuria, läpimitta 4 cm. Isommassa koossa 5 cm ja pienimmässä varmaan 3 cm.

Kristina: Kiitos kovasti kauniista palautteestasi. Koitan pitää tasoa yllä että tykkäät jatkossakin! Tuollaisia ketjuja olen yhden tehnyt itsekin, ne on kyllä kivan näköisiä.

Minde: tattis!

Jutta: Jep, Sinellistä löytyy ja Helsingissä myös Hobby Pointista :)