13.9.10

Haitarioven takana

Systeri haastoi paljastamaan kodista niitä synkempiä totuuksia. No kappas vaan, että sopivasti meiltä löytyikin oikea pommi tähän tarkoitukseen. Työhuoneenhan tulisi olla inspiroiva ja toimiva ynnämuuta ylevää, tähän tyyliin:


No, kellä on? Ei meillä:


Huushollin pienimpään huoneeseen on ahdettu kolme (kaksi rumaa) pöytää (emännälle, isännälle ja tietokoneelle) ja kaksi kirjahyllyä. Siis onhan se jees, että on tekemisen meininki mutta siinä vaiheessa kun huoneeseen ei enää mahdu tekemään mitään, homma kääntyy ikäänkuin itseään vastaan. Kuvasta on rajattu pois isännän miniatyyriharrastuspöytä, koska se olisi jo liikaa!Lundioihin puhallettiin henkeä opiskelijabudjettiaikoina maalamalla ne valkoisiksi. Verhoviritys sentään peittää pahimman. Opetustaulu on viimeinen yritys pelastaa tilanne. Toisaalta joillakin rompekin näyttää hyvältä:


Jatkossa jatkan illuusion rakentamisesta siististä, inspiroivasta, toimivasta huushollista! Työhuoneenkin voi unohtaa vetämällä muovisen haitarioven kiinni...

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hei Jenni!

Nuo sisustuslehtien jutut vaan klikkaa siinä, ettei noissa ole _mitään_ tavaraa - siis sellaista, jota eläville ihmisille kerääntyy väkisinkin... Mutta välillä sitä kuitenkin kaipais minimalistisuutta ja rauhaa kaiken tavarakaaoksen keskellä. (Sellainen ihana kirja kuin "Mennään jo kotiin" tuo oivaa lohtua roinan keskellä taistelijoille.)

Sun työhuoneessa mua viehättää sellainen harmoonisuus, joka syntyy samanvärisistä pinnoista ja tavaroista. Ja nuo unelmankevyet verhothan on superkauniit!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Siskosi blogista tänne hyppäsin.
Joop, samanlaista kaaosta löytyy täältäkin, hommat hoituu keittiön pöydällä. Olen muka tässä koko kesän pikkuhiljaa siivoillut paikkoja uuteen uskoon maalailut pahvilaatikoita, hyllyjä on kiinitelty jne. Nyt sitten on taas ylimääräistä tavaraa, mistä ei tiedä minne sen sijoittais. Eli koskaan ei taida mikään olla paikoillaan. T Riitta, blogiton

Unknown kirjoitti...

Olet rohkea kun uskallat tehdä tälläisiä huomattavia paljastuksia:)
Sisustuslehtiä on ihana kattella ja lukea mutta kuvat on täysin lavastettu, kaikki oikea elämä piilotettu jos on oikeassa kodissa kuvattu.

Jenni kirjoitti...

Atsalea: Näinhän se on, sisustusjutut on silkkaa lavastusta mutta joskus se lavasteissakin asuminen tuntuisi houkuttelevalta! Työhuoneen kaaosta olen tosiaan pyrkinyt tasoittamaan yksivärisillä verhoilla, seinillä, hyllyillä...

Riitta: Tilanne tavaravuoren on meillä ajoittain suhteellisen hyvin hallinnassa sen takia, että tuli muutettua aika tiuhaan ja luovuttua muuttojen takia tavarasta. Nyt kun ollaa pysyvämmin, niin...!

Henrietta: Jep jep, rohkeita paljastuksia ;D! Ei sitä enempää tohdi...