19.9.10

Viikonlopun varrelta

Kuivatut ruusut näyttävät pitkästä aikaa taas kivalta.

Eilen sain aikaiseksi mennä käymään ensimmäistä kertaa Wanhan Sataman kädentaitomessuilla, jotka järjestetään kahdesti vuodessa, ja joka kerta sama kelta-sini-punainen mainos Hesarissa. En erityisesti vakuuttunut. Ihan jees mutta 10 e aika rasvainen hinta tarjontaan nähden. Jos kutoisin, niin herkullisia lankoja olisin voinut ostaa kassitolkulla. Kierrätyskeskuksella oli kiva osasto, kierrätyskamaa oli lajiteltu myyntiin askartelua ym. tuunailua silmällä pitäen. Matkalaukuista sai lappaa pikkusälää pussiin kilohinnalla, esim. domino- ja shakkinappulaa. Hauskaa! Kova tungos.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Täällä ollaan oltu koko viikonloppu ansiotyössä eikä ole päässyt nauttimaan riennoista.Tuolla messuilla ois ollu kiva käydä.Söpöt shakkinappulat,teetkös niistä jotain kivaa?

Hurmioitunut kirjoitti...

Kuivatut ruusut näyttävät todellakin hyvältä. Varsinkin tuollaiset vaaleanpunaiset,herkät.

Tuollaiset domino- ja shakkinappulat kelpaisivat minullekin :)

maiju kirjoitti...

Hieno blogi sinulla, taidan lisätä heti suosikkeihin ;). Massatapahtumat on aika out, itse en jaksa innostua mistään antiikki- yms tapahtumista kun niistä harvoin löytää mitään ainakaan edullisesti.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Sama osasto oli omaankin mieleen ja varsin samanlainen pussukan sisältö sieltä tuli :D

Jenni kirjoitti...

Henrietta: Shakkinappuloista on jotain tulossa juu, voin palata asiaan myöhemmin ;). Nämä kuvan suurikokoiset yksilöt tosin ovat hienoja ihan sellaisenaankin

hietzu: kyllä, teininä kuivattelin ankarasti mutta enpä sen jälkeen. Hyvä väriläiskä.

maiju: Tattis! Sinun blogisi onkin löytänyt listoilleni jo :).

Riikka: ilmankos siellä puusälälaatikossa pohja jo loisti :D! Ratsasin kaikki loput dominot sieltä.

Taikku kirjoitti...

Heippa, olen lukenut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti ja tykkään kovasti ilmeestä ja kuvistasi. Sain kiertävän blogitunnustuksen jaettavaksi eteenpäin ja haluan antaa sen blogillesi, kurkkaas poimimassa se blogistani!:)