22.8.12

luovaa ongelmanratkaisua


Joka kodin välttämätön paha: tietokonepöytä. Kyllä oli ennen estetiikan kannalta asiat paremmin, kun ei tarvinnut tälle tarpeistolle nurkista tilaa raivata. No lauantaiaamun viime viikonloppuna valjetessa päätin, että nyt saa entinen postimerkin kokoinen pöytä mennä, tulostin keräsi pölyä lattialla. Projekti on seissyt, koska tilaan ei löytynyt valmiina sopivan kokoista pöytää. Siispä puukeskukseen: vetelän myyjän kanssa asioituamme lähdimme kotiin katkaistu liimapuulevy takaloosterissa. Maalia pintaan iltapuhteena. Sunnuntaina alkoi projektin eeppinen osuus: lähdettiin hakemaan Ikeasta pöytään jalkoja. Ensin ankara pohdinta, että mitkä jalat. Siellä sitten nouto-osastolla iski epäluulo: jalat ovat liian matalia. Ettäkö tosiaan puoli maapalloa kalustava Ikea tekee persjalkaisille tarkoitettuja pöytiä, eipä olis uskonut. Eli tyhjin käsin kotiin vain todetaksemme, että vissiin ne jalat sittenki oli oikean korkuisia. Vedin hetken henkeä ja vaihtelun vuoksi ajelin paikkakunnan toiseen Ikeaan ryysiksen keskelle toteamaan, että jäljellä on 3 jalkaa sitä oikeaa sorttia. F*****g great. Luova loppuratkaisu: pöydässä on nyt 3 neliskanttista ja 1 pyöreä jalka...

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

On muuten hämäävän lyhyen näköisiä ne ikean pöydänjalat siellä noutovaraston puolella!

Minun piti mittanauhan kanssa palata takaisin osastolle mittaamaan, ennenkuin uskoin että oikeet on...

Jos luovuus ei jatkossa miellytä, niin eiköhän niitä jalkoja vielä sinne tule :)

Eerika kirjoitti...

mulla on ikean kaman kanssa aina sama ongelma, kotona katson että jee tuommonen on hyvä, mutta siellä valtavassa tavarapaljoudessa alan pohtia, tarvinko sittenkään, onkohan tää kuitenkaan sopiva, onko vääränkokonen, tulen kotiin tyhjin käsin ja kiroan heti, että olis kuitenkin pitänyt ottaa se ja se! Nyt kun ikeaan on päälle 100 km, on ollut pakko nöyrtyä ja ottaa kotona mitta käteen, miton kaikki kolot ja välit ja pistän ylös ja teen excell taulukot ja tarkat ostoslistat ennen kuin suuntaan autolla ollenkaan ikeaan päinkään.. ;)

Jenni kirjoitti...

Kikka, Eerika: Jahas, hyvä kuulla että muutkin ovat ajautuneet harhaiseksi Ikean noutovarastossa :D (onko sen nyt mikään ihme...)