31.8.11

vain pavut puuttuuAlkukesästä haalasin varastoihin kahvipapusäkkejä. Mitäköhän näistä. Aika karheita ovat, joten kovin miellyttävää tyynynpäällistä näistä esim. ei saa. Ehkä kasseja. Ostin Varustelekan kesämyyjäisistä. Jos joku ei vielä tiennyt niin Varustelekahan on varteenotettava sisustuskauppa ja nettikaupassa tuotteiden esittelytekstejä lukee ihan viihteenkin vuoksi. Osta esim. hyvä huopa, ja samalla vaikkapa tsekkoslovakialainen toppa-aluspuku tulevaa talvea varten. Jos kaikki kotoilu, sisustelu ynnä muu yleinen söpöily ja nössöily on vaan liikaa, suosittelen visiittiä Varustelekaan. 

6 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Jep! Miehen saattelemana oon itsekin hurahatu niihin kaikkiin ihaniin aarteisiin joita varustelekasta löytyy :)

Riikka T kirjoitti...

Joo! Suosittelen tosiaan lukemaan noita varustelekan esittelytekstejä. Voisin ostaa toppa-aluspuvun ihan säälistä! Nauroin ihan vedet silmissä.

Unknown kirjoitti...

Hihh, pakko mennä tutustumaan.. Helsingissä yhdessä kahvilassa oli tehty pöydät tuosta säkkikankaasta. siis pöytä päällystetty tekstillisellä säkkikankaalla ja lakattu (jollain?!?) moneeeeen kertaan.. sillee suht tasaiseksi.

Mut on ne kyl kauniita!

Kotilo kirjoitti...

Mites joku istumatyyny ulos/terassille/parvekkeelle? Hauskan näköinen säkki kyllä :)

Maikki kirjoitti...

Makeen näköinen, saat tuosta tehtyä varmasti vaikka ja mitä! Ite ehkä päällöystäisin vanhan pöydän ja lakkaisin tai laittaisin lasin päälle..?

Jenni kirjoitti...

Riina: Sieltä niitä kaasunaamareiden keskeltä löytyy, aarteita!

Riikka T.: Näemme siis talvella uuden asun.

Anni: mikä kahvila mahtaa olla tuo... voisin käydä vakoilemassa!

kotilo: varteenotettava idea ehdottomasti!

maikki: tämä pöytäidea alkaa kyllä houkutella...