1.2.11

Pienet valkoiset
Rautakaupasta naurettiin pihalle, kun kävin kyselemässä näitten nimitaulukirjainten perään (tosin kävin vain yhdessä saksalaisperäisessä). Lukkokaupasta löytyi, jälleen oli siipan vainu kohdallaan. Meinasin haluta tällaisen printin mutta tyydyin toistaiseksi käyttämään vain tekstin tässä. Taulu tulee eteiseen, kunhan ripustussysteemin mysteeri ratkeaa. Tämän taulun on siis sisko omin kätösin kaivanut roskiksesta minulle joululahjaksi! Kangasta on aurinko haalistanut niin, että siinä olleet nimet erottuvat mutta se on toisaalta ihan hauska.

9 kommenttia:

Rhia kirjoitti...

No voihan rähmä! Mulla on nimittäin läjäpäin noita kirjaimia, mutta ei taulua. Postasin niistä juuri viikonloppuna. Kirjaimet on vanhoja ja likaisia, osa muovisia, osa metallisia. Oon yrittäny löytää taulua jostain mut ei ole tullut vastaan. Tasan ei käy onnenlahjat :)

Tinuhe kirjoitti...

Toi taulu on ihan älyttömän kiva! Katoin ensin, että siinä kankaassa on jotain kuviointia. :D Aika hauskaa, että nimet näkyy siinä niinkin hyvin. Ei oo varmaan paljoa muuttoliikennettä tapahtunut kyseisessä talossa.

Miia kirjoitti...

Tosi hauska idea! Tykkään kovasti!

Uusi Aamu kirjoitti...

Tuollaisen lahjan vastaanottaisin mielelläni itsekin. Kivasti erilainen tai ei siis ainakaan ihan joka kodin seinällä roikkuva :)

Kirsikka kirjoitti...

Voi vitsi, pitää usuttaa oma sisko tonkimaan roskiksia myös. Jos tulisi tuollaisia herkkuja vastaan. :)

Purnauskis kirjoitti...

Minäkin haluan roskiksia penkovan siskon. Ja tuollaisen taulun!

Jenni kirjoitti...

Eläköön dyykkarisisko! Rhia, saattaisin pyörtyä jos törmäisin METALLISIIN taulukirjaimiin! Toivottavasti itse kukin törmäisi omaan tauluunsa vielä.

Askarteluapina kirjoitti...

Apua miten ihana!

Kiki kirjoitti...

Voi että on hieno taulu! Minä myös etsin tuollaista viime syksynä ja kun en vanhaa löytänyt, haki mies minulle uuden, pienen ovikyltin rautakaupasta. K-Raudasta sai myös niitä kirjaimia.

Tupsahdin ihan juuri tänne blogiin (työaikana) ja hyvänen aika kun tämä on kaunis ja koukuttava! Pitää lukea läpi koko juttu samantien!