8.1.11

Lauantain kootut
Työväenopiston paperilampunvarjostinkurssilla (ettäkö pitkiä sanoja suomenkielessä...) sata vuotta sitten äherretty olkkarin lamppu sain vihdoin väistyä Kodin1:sen megalampun tieltä. Huonekalut näytti aluksi minikokoisilta sen rinnalla. Kaupassakin lamppua zoomaillessani ohi käveli pariskunta, jonka nainen tokaisi että s*****a ku isoo pöytälamppu... Ei selvästi tykännyt. On muuten super-alessa, jos jotakuta kiinnostaa.


Ranskalaiset sai koottua itsensä ja toimitettua toisen matkalaukuistakin perille lomareissun jäljiltä. Tuliaiskimara jatkuu: laavakivimötikkä ja rannalta löydetty dominonappula.


Ja vielä lauantain bonusvihjeenä: kannattaa ottaa museoalalla työskentelevä mies, saatat saada lahjaksi esim. roskistuomiolta pelastetun vanhan sanskritin sanakirjan!

4 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Vautsi! Minä jo mietinkin että mitä kieltä kirjassa on. Jos ei ihan miestä museoalalta,niin ainakin kannattaa museoväen kanssa olla hyvissä väleissä. Sieltä saattaa aika ajoin saada kaikkea kivaa :)

Purnauskis kirjoitti...

Ihana löytö tuo sanakirja! Minä taas oon pelastanut roskalavalta ja kirjaston poistohyllyltä muutamia ikivanhoja tietokirjoja... Tunnelma niissä on verraton!

Inka kirjoitti...

Aivan mahtava lahja! Ja lamppua jäin ihastelemaan pitkäksi aikaa - upea!

Kiki kirjoitti...

kolmivaihekilowattituntimittari :D