1.10.11

Zen ja kirpparirojun haalimisen taito

Tehdäkseen hyviä kirpputorilöytöjä on kestettävä satoja hyllykilometrejä kasarirytkyjä, ysäriestetiikkaa, käytettyä tupperwarea, hajonneita Ikea-kamoja, ylihintaisia mummu-vainaan emalikippoja, marimekko-serveteillä tuunattuja pringles-purkkeja, nalle-kravatteja, hädin tuskin kengäksi tunnistettavia multakasoja, pohjaan palaneita kattiloita yms yms yms, you name it. Jollei tätä kestävyyttä ole, aarrelöydöt jäävät tekemättä. Tsemppiä siis kaikille tänäkin viikonloppuna romulaatikoita ja epäilyttäviä kasoja kaiveleville!  

6 kommenttia:

anni kirjoitti...

TOTTA!

:)

pieni mopo kirjoitti...

Niin totisinta totta, mutta hauskasti paketoitu sanoiksi =) Sinulla on komea blogi ja hurmaavat tekstit. Iltasatukin oli aivan omaa luokkaansa =)

Anonyymi kirjoitti...

HERE HERE, hyvin kiteytetty! Ihana tuore tuulahdus tuli kun löysin juuri blogiisi, mielenkiintoista luettavaa, kauniita kuvia..jäänpä siis tänne penkomaan lisää :)

Jenni kirjoitti...

anni: niinpä!

Pieni mopo: kiitosta vaan, koitetaan pitää tasoa yllä!

Inka: Onpa kiva kuulla, että tällaisia tuulahduksia :)

maiju kirjoitti...

Juuri näin - kirppikset ovat tavaran ihmemaa, joissa saattaa törmätä ihan mihin vaan, ihan mihin hintaan tahansa. Todelliset helmet ovat harvinaista herkkua, joiden löytäminen vaatii kestävyyttä - sitäpä toivotellen! :) | Maiju

Anonyymi kirjoitti...

1, tetracycline,