13.9.11

Esisyysloman satoaPitkä viikonloppu maalla ja mökillä, taikasienimetsässä jos oikein runolliseksi äidytään. Sienistä en mitään tiedä mutta loppujen lopuksi sienimetsän vaikutuspiiriin joutuminen aiheutti sekopäisen unen sienten poimimiskilpailusta kaupungissa.Asiasta kukkaruukkuun. Kotimatkalla sain täydennystä "hämyt kirppariostokset" -sarjaan: koko setti nimitaulun kirjaimia, joita metsästettiin viime talvena ankarasti. Voisin diilata näitä eteenpäin yleisen solidaarisuuden hengessä. Nakkaapa siis sähköpostilla, jos olet kirjainta vailla!

9 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Vau miten mystisen upea kuva taikasienimetsästä ! Aivan ihana !

Jenni kirjoitti...

Ihan mahtava löytö nuo kirjaimet!!!

Purnauskis kirjoitti...

Huippulöytö ja ihana syys!

Rhia kirjoitti...

Mahtavaa että löysit vihdoin noita kirjaimia :D mulla on edelleen hakusessa se taulu, tosin en ole kesällä hirveästi sitä ehtinyt edes metsästää...

Hanna kirjoitti...

Satumaisen kauniita kuvia ja kerrassaan mahtava kirjainlöytö!

Jenni kirjoitti...

sariw: kiitos, auringonpaisteella on osuutta asiaan...

Jenni: sanos muuta!

Purnauskis: kyllä, syysaurinko on huippu!

Rhia: Tauluja ei usein tule vastaan mutta odotus varmasti palkitaan.

Hanna: kiitos! Once in a kirppari-lifetime...

anni kirjoitti...

moi! vieläkö sulla on ylimääräisiä kirjaimia? Mielelläni ostaisin sulta niitä. Itse olen toista vuotta metsästänyt nimitaulua kirpputoreilta ja eilen tärppäsi. jihuu! Kirjaimia ei mukana tullut. Luulin niitä löytyvän helposti. Rautiasta niitä löysinkin, mutta hinta hirvittää, 35 senttiä kpl... Taulu on todella iso joten kirjoittelu siihen tuolla kappalehinnalla tulee aika kalliiksi.

Jenni kirjoitti...

anni, on kirjaimia! Jonkun verran olen käyttänyt mutta on jäljellä. Laitapa vaikka sähköpostia (kerroskolme@gmail.com) ja kerro mitä kirjaimia tarvitsisit niin voin katsoa löytyykö.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Vieläkö sinulla on kirjaimia myynnissä? :) t. Terhi