6.2.11

Kuinka...
...monta erilaista huivia on liikaa? Sen jälkeen kun hermostuin siihen, että aamulla kiireessä hattuhyllyltä rojahtaa alas yhtenä könttänä koko talven lämmitysarsenaali pipoineen, hanskoineen ja huiveineen, järjestin huivit peltilootaan säntilliseen järjestykseen. Toimii.

6 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Jos minulta kysyt, niin huiveja ei ole koskaan liikaa ;-) Nimim. Kolme Korillista

Vintage-Sunflower kirjoitti...

Huiveja joka lähtöön täälläkin. Nyt vihdoin tiedän miten mahtuvat pieneen tilaan, kiitos vinkistä!
Eksyin blogiisi linkin kautta ja jäin koukkuun:). Jäänpä seuraamaan mitä ihanuuksia seuraavaksi teet.

maiju kirjoitti...

Niin asiaa! Ja todella ärsyttävää, kun sellaisesta isosta korista ei todellakaan löydä mitään etsimäänsä ja lopulta kaikki on yhtenä könttänä lattialla. Itse olen päätynyt karsimaan vähemmän käytössä olevia pois, mutta sekään ei ihan toimi kun tilalle tulee liian helposti ostettua uutta. Ikäänkuin unohtuu ne vanhat laatikoiden kätköihin :) Mutta on ne huivit silti kivoja!

Jenni kirjoitti...

Petriina: Perästä tullaan! Vasta ehkä noin kaksi korillista!

Vintage-sunflover: Joo, tuohon saa tungettua aika monta napakasti! Kiva että löysit tänne :)

Maiju: Kyllä, aamuraivarit ovat vähentyneet tämän myötä :D

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Hei, juuri löysin blogisi paperiliittimen kautta ja ihastuin! Ja tuo kellokoneistokoru, se on aivan mielettömän hieno. Olen etsinyt tuollaista jo jonkin aikaa, muuttaisiko se sopivaa summaa vastaan meille vai onko sillä jo koti?

Jenni kirjoitti...

Hei kottarainen! Tämä koneisto on mulla itsellä käytössä, enkä taida siitä raskia luopua. Mulla on kyllä varastossa yksi toinen koneisto, josta voisin tehdä korun. Koneisto on tosin eri värinen. Jos kiinnostaa niin laita vaikka e-mailia, voin lähettää kuvan ensin.