18.1.11

Numerot Olen heikkona vanhaan koulutavaraan. Vanhat koulukartat, sanakirjat- ja kortit, vanhat oppikirjat (jotka on usein aika hulvattomia) huutelee kirpparin hyllyiltä mulle. En tiedä onko tällaisia joskus ollut Suomessa käytössä mutta ainakin Ameriikassa ovat tulleet tehneeksi kerrassaan hienoja kertolaskukortteja. Nämä tulivat viimeisimmässä Etsy-paketissa.

5 kommenttia:

Laura S kirjoitti...

Oi, tosi ihania! Tykkään kanssa kovasti noista vanhoista koulujutuista, niitä vaan harvoin näkee ja kun näkee, ovat kalliita. Kivan erilaisia, en ole koskaan nähnyt Suomessa.

Purnauskis kirjoitti...

Tosi huiput! Jotenkin hellyyttävällä tavalla höpsön humoristiset :)

Tirri kirjoitti...

Saako kysyä mistä oot nuo mustat klipsit ostanut?:) Oon koittanu jo pitkään etsiä tollasia, mutta vielä ei ole vastaan tullut.
Enkä oikein enää tiedä millä nimellä noita ettisin:D En tiedä onko klipsi ihan osuva.

Törmäsin eilen ekaa kertaa blogiisi, ja luin kaikki postaukset läpi. Ehdottomasti jatkan lukemista! yksi parhaista blogeista joihin olen törmännyt:)

Annuli kirjoitti...

Hei, tykkään blogistasi ja tyylistäsi kovasti.

Jenni kirjoitti...

Laura S: Totta, kalliita ovat. Pääsispä joskus jonkun vanhan kansakoulun jäämistöihin käsiksi...

Purnauskis: niinpä! Toisella puolella on lasku ilman vastausta, joten sitten arvauksen jälkeen on voinut vilauttaa toista puolta, jossa on oikea vastaus!

Tirri: Kiitos kovasti kommentistasi! Klipsuja olen ostanut askartelukaupasta. En tiedä missäpäin asustat mutta Helsingissä ainaki Sinellistä pitäisi saada. Ovat Tim Holtz -nimisestä sarjasta, joten sillä nimellä voi kysyä. Monet nettiaskartelukaupat myy myös.

Annuli: kiva kuulla, toivottavasti tykkäät jatkossakin!