12.8.10

JatkoaikaKulahtaneet Ikean jakkarat pääsivät jatkoajalle 10 vuoden ankaran käytön jälkeen. Seinästä jäi keväällä sopivasti maalia yli, joten vetelin jatkeeksi jakkaratkin mustaksi. Ja jottei tuu riitaa niin kullakin asukkaalla on selkeästi merkitty tuoli! Täysmatta musta maali toimii muuten hyvin myös liitutaulutarkoituksessa eikä maksa  niin paljoa.

Viikon biisin tahdissa jammaillaan viikonloppuna ihan livenä.

5 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Jakkaroista tuli IHANAT...etenkin nuo nuo merkkaukset antaa velä lisäpotkua.

Riikka T kirjoitti...

Hienot. Tarkasti oot tehnyt noi hahmot, maalatut , vai? Täällä mulla odottaa kolme tuolia tuunausta.

hietzu kirjoitti...

Ihanat tuolit. Ja todella hauskat ideat nuo "mies ja nainen" symbolit. Oliko sinulla noissa sabluuna vai ihanko käsivaralla sait noin siistiä jälkeä? :o

Jenni kirjoitti...

Hahmot leikkasin paperista ja liimasin jakkaroihin ja sitten vetelin muutaman kerroksen lakkaa päälle. Säästää hermoja verrattuna sabluunojen kanssa tappelemiseen. Tosin spreijaamalla sabluunan läpi vois saada myös siistin lopputuloksen.

pampula kirjoitti...

Moikka! Tosi siistit tuolit :) hmm..meiltä taitaa myöskin löytyä ylimääräistä maalia ja pari kulahtanutta jakkaraa sekä pari pientä tyyppiä joille tuolit vois nimetä. Blogi aloittelijalle tule pian hankaluuksia kun näitä toteuttamiskelpoisia ideoita on joka puolella :) Kiva blogi!