31.8.12

uroteko


Nyt on kansalaisvaikuttamisen aika: sitä ollaan ryhdytty ehdolle, hieman kyseenalaisesti kategoriassa "sisustusblogit". Kämppä on huonossa terässä ja kaikki mehut sisustelun suhteen puristui ulos taannoisessa pöytäprojektissa. Kodin viihtyisyyteen panostin tänään hankkimalla pölypusseja imuriin. Pääsee top kymppiin mun ärsyttävät asiat -kategoriassa.

22.8.12

luovaa ongelmanratkaisua


Joka kodin välttämätön paha: tietokonepöytä. Kyllä oli ennen estetiikan kannalta asiat paremmin, kun ei tarvinnut tälle tarpeistolle nurkista tilaa raivata. No lauantaiaamun viime viikonloppuna valjetessa päätin, että nyt saa entinen postimerkin kokoinen pöytä mennä, tulostin keräsi pölyä lattialla. Projekti on seissyt, koska tilaan ei löytynyt valmiina sopivan kokoista pöytää. Siispä puukeskukseen: vetelän myyjän kanssa asioituamme lähdimme kotiin katkaistu liimapuulevy takaloosterissa. Maalia pintaan iltapuhteena. Sunnuntaina alkoi projektin eeppinen osuus: lähdettiin hakemaan Ikeasta pöytään jalkoja. Ensin ankara pohdinta, että mitkä jalat. Siellä sitten nouto-osastolla iski epäluulo: jalat ovat liian matalia. Ettäkö tosiaan puoli maapalloa kalustava Ikea tekee persjalkaisille tarkoitettuja pöytiä, eipä olis uskonut. Eli tyhjin käsin kotiin vain todetaksemme, että vissiin ne jalat sittenki oli oikean korkuisia. Vedin hetken henkeä ja vaihtelun vuoksi ajelin paikkakunnan toiseen Ikeaan ryysiksen keskelle toteamaan, että jäljellä on 3 jalkaa sitä oikeaa sorttia. F*****g great. Luova loppuratkaisu: pöydässä on nyt 3 neliskanttista ja 1 pyöreä jalka...

12.8.12

sunnuntain helpot


Laiskan miehen valokuvakehys syntyy lasipurkista (sohvalla tiedottomana istuessani muistin äkisti nähneeni vastaavia jossain) ja toisen laiskan miehen paperipussukka tavallisesta valkoisesta paperikassista. Jos oikein pinnistelee niin sen voi koristella teipillä tai maalilla tms.  

3.8.12

mon bleu

Artsy-linjalla jatketaan sen minkä mettässä rymyämiseltä ehditään. Eilen menin oksaa hiuksissa kauppaan.